NHH-symposiet for bergensstudenter

Foto: Fra symposiet.no

NHH-symposiet for bergensstudenter

Skrevet av: Daniel Nygård

Foto: Fra symposiet.no

På Stud.forum får du se streaming av konferansen og i tillegg eksklusive foredrag med Jonas Gahr Støre, Ole Robert Reitan og Micael Dahlén.

18. – 19.mars arrangerer Stud.forum studentenes arena for NHH-Symposiet, og alle bergensstudenter er hjertlig velkommen! Stud.forum arrangerer streaming av hele konferansen, og vil i tillegg tilby eksklusive foredrag av flere av NHH-Symposiet 2015s foredragsholdere. Det vil også bli mulig å vinne powertalk med noen av foredragsholderne før og under Stud.forum, og til å promotere dine egne ideer knyttet til årets hovedtema: "produktivitet".

NHH-Symposiet arrangeres annethvert år, og ble arrangert for første gang i 1983. Selve konferansen går over to dager og består blant annet av foredrag og workshops. Symposiet har som mål å være toneangivende i den norske samfunnsdebatten, samtidig som temaet settes inn i en internasjonal kontekst.

Billettene kan reserveres ved å sende en mail til stud.forum15@gmail.com eller ved å besøke oss på stand på NHH 11. og 12. mars. Billettene koster kun 50,- per person og inkluderer lunsj dag 2. Billettene er kun gyldig med studentbevis. Ved spørsmål ta kontakt med Ingeborg, ML Studentvertskap på ingeborg.bjornevik@symposiet.no.

Smakebiter fra programmet til NHH-symposiet:

  • Statsminister Erna Solberg - Fra særstilling til omstilling
  • Professor Victor Normann - Q&A-seksjon
  • Paneldebatt med blant annet Jonas Gahr Støre, Ole Robert Reitan og Tom Colbjørnsen
  • Eksperiment med Alexander Cappelen og Bertil Tungodden

Les mer på: http://www.symposiet.no/

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss