Ny / Oppdater informasjon om studentorganisasjon

studentbergen.no samler vi informasjon og kontaktinformasjon til Bergens studentorganisasjoner, slik at det blir lett for nye medlemmer eller eksterne å orientere seg i studentkulturen. Alle studentorganisasjoner under Kulturstyret og organisasjoner direkte tilknyttet en utdanningsinstitusjon som er medlem av Utdanning i Bergen kan få sin egen side. Organisasjoner som faller utenfor dette, men likevel ønsker å få en side vil bli vurdert individuelt.

Informasjonen må være skrevet i et nøytralt språk, det vil si at vi ikke tillater utsagn av typen "Bergens beste studentorganisasjon". Ellers ønsker vi informasjon om organisasjonens historie, arrangementer, hvordan man blir medlem, når det er opptak og hva man gjør som medlem. For å endre informasjon eller opprette en ny side, fyll ut skjemaet under.

 

Skjema for oppdatering av informasjon

Du trenger kun å fylle ut feltene hvor det er endringer fra eksisterende side. Feltene merket * er obligatoriske. Dersom dere ønsker å oppdatere bildet, må dette sendes som fil til studentbergen@uib.no.

  • Ønsker også engelsk informasjonsside? *

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss