Communica - Linjeforening for kommunikasjonsstudenter ved HVL

Foto:

Communica - Linjeforening for kommunikasjonsstudenter ved HVL

Skrevet av: Student Bergen

Foto:

Communica har som hovedoppgave å skape et godt miljø og nettverk mellom tidligere, nåværende og fremtidige kommunikasjonsstudenter.

I tillegg til å arbeide med det sosiale miljøet ønsker linjeforeningen å skape et tett samarbeid med næringslivet og hjelpe høgskolen med informasjon om studiet. Foreningen arrangerer linjefester, bedriftsbesøk, bedriftsseminar og sosiale arrangement for medlemmene.

Communica mener at grunnlaget i et godt studiemiljø starter med et godt sosialt miljø, og arrangerer derfor opptil flere sosiale sammenkomster for alle klassetrinnene (1-3. klasse og masterstudenter). Ved arrangementer på høgskolen forsøker man også å stille et eget kommunikasjonslag.

Hvert år arrangeres minst én fest kun for medlemmer av Communica. På disse festene holdes det egne kommunikasjons-quizer som inkluderer mat og drikke. Premier deles også ut. Spillkvelder er et annet arrangement foreningen prøver å få til hvert år.

Linjeforeningen ønsker å ha et tett sammarbeid med næringslivet, for at studenter tidlig i studiet kan begynne å bygge relasjoner til en fremtidig arbeidsgiver og kan se hvilke arbeidsoppgaver de kan forvente seg etter endt studie. Communica prøver derfor så ofte som mulig å arrangere bedriftsbesøk og bedriftsseminar, eller gjesteforelesninger fra ulike bedrifter.

Foreningen har i dag et tett samarbeid med Intelecom, ABB og Eltel Networks, og jobber kontinuerlig med å få til tettere samarbeid med flere bedrifter.

 

HVEM KAN VÆRE MED?

Studenter på Kommunikasjonssystemer, Høgskolen på Vestlandet

KONTAKT

E-post:
leder@komsys.org

Nettside:
komsys.org

SOSIALE MEDIER

TILKNYTTET

Høgskolen på Vestlandet

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss