Linjeforeningen Raster

Foto:

Linjeforeningen Raster

Skrevet av: Raster/Studentbergen

Foto:

Raster, linjeforeningen for studenter som studerer visuell kommunikasjon ved Fakultet for kunst, musikk og design ved UiB. 

Raster ble startet i 2012 av en håndfull studenter på visuell kommunikasjon for å løfte frem eller lage fokus på grafisk design og illustrasjon i Bergen.                                                   

Foreningen jobber for å gjøre det enklere for studenter å knytte kontakter med næringslivet, øke bevisstheten rundt eget fag, å åpne for bedre samarbeid mellom ulike fagområder og samtidig opprettholde et godt sosialt fellesskap mellom studentene.

Foreningen arrangerer blant annet tegnekvelder, foredrag med eksterne foredragsholdere som f.eks utøvere innenfor illustrasjon eller grafisk design samt et marked i halvåret hvor studenter får mulighet til å vise frem og selge sine arbeider.

Raster ble opprinnelig startet som et tilbud kun studenter ved visuell kommunikasjon, men har det siste året åpnet for støttemedlemskap dersom du ikke er student på visuell kommunikasjon men allikevel ønsker å bli medlem.

Et støttemedlem får de samme medlemsfordelene som et medlem, men har ingen stemmerett på styremøter.

 

HVEM KAN BLI MED? 

Studenter ved visuell kommunikasjon ved Fakultet for kunst, musikk og design på UiB. Åpent for støttemedlemsskap for andre interesserte. 

KONTAKT

E-post: linjeforeningenraster@gmail.com

Adresse:

Møllendalsveien 61

SOSIALE MEDIER

  


TILKNYTTET UiB

 

 

Om studentbergen.no

Kontakt

Følg oss